Modni dvojac ELFS ponovno dizajnira za napuštene životinje

svi 13, 2012
U sklopu  Fashion.hr Industrije dvojac ELFS & Nestlé Purina će u  subotu, 12. svibnja (11-12 sati) na glavnom zagrebačkom trgu predstaviti novi dizajnerski predmet kreiran u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca iz azila Dumovec. ELFS i Nestlé Purina imaju za cilj osvijestiti  građane o važnosti pružanja potpore napuštenim ljubimcima.

Ovim modnim projektom nastavlja se uspješna suradnja poznatog modnog dvojca i Purine koji je ovoga puta rezultirao jedinstvenim modnim dodatkom za kućne ljubimce.

Tako će svi posjetitelji moći nagraditi svog ljubimca  novom dizajnerskom maramom dvojca ELFS, a sebe počastiti modnim dodacima iz ostalih kolekcija za azil Dumovec, uključujući uratke Zorana Mrvoša i Luke Grubišića. Kao i uvijek, prihodi sakupljeni prodajom dizajnerskih predmeta namijenjeni su azilu Dumovec.

Upravo zahvaljujući prepoznatljivim majicama iz prijašnje suradnje ELFSA i Nestlé Purine  prikupljena su sredstva za kupnju najsuvremenijeg kirurškog stola, čime je povećan kapacitet obavljanja operacija, a time i kvaliteta veterinarske skrbi u azilu.

''Nestlé Purina prepoznala je temu napuštenih životinja kao problem u čijem rješavanju može najviše pomoći. Iznimno nam je drago što je i modna industrija  prepoznala važnost naših napora koje iz godine u godinu podržava sve veći broj građana. Jednoglasno šaljemo poruku kako je udomljavanje napuštenih ljubimaca IN!'' izjavila je Lara Nizić, brand manager Purine.

Ovom akcijom Nestlé Purina nastavljala svoju dugogodišnju podršku azilu za napuštene životinje Dumovec sa ciljem poticanja udomljavanja životinja iz azila. Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže na ovom humanitarnom događaju i podrže našu akciju!