Dizajner Zoran Mrvoš i Nestlé Purina udružuju snage u promicanju udomljavanja napuštenih životinja

ožu 14, 2012

15. ožujak 2012., Zagreb
– U sklopu ovogodišnjeg Cro A Portera, koji se održava od 22. do 24. ožujka, na štandu Nestlé Purine & Dumovca premijerno će biti predstavljeni predmeti koje je dizajnirao Zoran Mrvoš, a od čije će prodaje sredstva biti namijenjena potpori rada azila Dumovec.

Dizajnerske majice, platnene torbe i broševi biti će karakteristične za Mrvošev dizajnerski potpis,  a inspirirane njegovom ljubavlju prema životinjama zbog koje je dizajner i udružio snage s Nestlé Purinom u promicanju udomljavanja napuštenih životinja.

Mrvoš, inače i sam veliki ljubitelj pasa, kaže kako mu je ljubav prema psima usađena još od djetinjstva. “Psi su mi jedini, uvjetno rečeno, luksuz u životu,'' kaže Mrvoš koji je najavio kako će i sam nositi majice kreirane posebno za ovu prigodu te će i ubuduće podržavati akcije koje promiču udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca.

Nestlé Purina godinama aktivno podupire akcije zbrinjavanja napuštenih životinja diljem Hrvatske, a već drugu godinu za redom surađuje s hrvatskim modnim dizajnerima s ciljem promoviranja udomljavanja napuštenih životinja iz azila Dumovec, čiji je dugogodišnji sponzor.

Predstavnica kompanije Nestlé za Purinu, Lara Nizić rekla je: “Skloništa poput Dumovca prepuna su napuštenih kućnih ljubimaca. Mi u Purini prepoznali smo trud i volju azila da napuštenim kućnim ljubimcima pronađe novi dom te rado podupiremo njihove akcije. Drago nam je što je svake godine interes ljudi sve veći te azil iz godine u godinu udomljuje napuštene kućne ljubimce u sve većem broju.Za dodatne informacije kontaktirajte:

Irena Kurtanjek
Corporate  Affairs and Communication - Nestlé Adriatic d.o.o.
Av. Većeslava Holjevca 40
10010 Zagreb, Croatia
Tel:   +385 (1) 63 28 012
Mob: +385 99 73 13 738
Fax:  +385 (1) 63 28 099
www.nestle.hr