Žitne pahuljice

Nestlé žitne pahuljice za male trbuščiće i velike potrebe!


Ništa ne može nadmašiti osjećaj kada vidite kako Vaša beba naočigled raste i napreduje. No usporedno s time dolaze mnoge odgovornosti i brige, pogotovo kada je u pitanju prehrana.
Prehrana djeteta u prvim godinama života od iznimnog je značaja za njegov daljnji razvoj, pa osim na zdravlje, neposredno utječe i na njegovu sposobnost komuniciranja, razmišljanja, učenja novih stvari i svijeta koji ga okružuje.
Mali trbuščić bebe ima čak 5 puta veće potrebe za hranjivim tvarima od odrasle osobe, a u periodu između 4. i 6.mjeseca majčino mlijeko postaje nedostatno za pokrivanje rastućih prehrambenih potreba. 

Žitarice su idealna namirnica za siguran početak dohrane zbog velike nutritivne gustoće i niskog alergenog potencijala. Brza i laka priprema čini ih popularnim proizvodom, kako kod prehrane djece, tako i odraslih.
Bebi osiguravaju glavne nutrijente u obliku pogodnom za njihove male trbuščiće te omogućavaju siguran prelazak bebe kvalitetnoj svakodnevnoj prehrani. 
Zbog važnosti žitarica u prehrani dojenčadi i male djece, bitno je odabrati što kvalitetniji proizvod te pri tome obratiti pažnju na dob djeteta.
U dobi od oko 4 mjeseca uvode se žitarice koje ne sadrže gluten. Za uvođenje glutena na pravilan i siguran način, žitarice koje sadrže gluten treba uvesti u prehranu nešto kasnije, u dobi od oko 6 mjeseci.

Nestlé žitne pahuljice predstavljaju zdrav, hranjiv i ukusan obrok za svaku dob i potrebu vaše bebe.  
Odaberite žitarice bez glutena za početak dohrane, omiljene okuse bez šećera za bebe nakon 6 mjeseci, funkcionalne žitarice za posebne potrebe malih trbuščića ili pak neodoljive voćne okuse! 

Nestlé žitne pahuljice podupiru bebin zdrav rast, kognitivni razvoj i poticanje imuniteta.
Ujedno, osiguravaju idealnu ravnotežu nutrijenata i energije u svakom obroku. 
Izvor su vitamina i minerala u omjerima prilagođenim bebama i maloj djeci
Bez dodanog šećera
Bogate vlaknima 
Sadrže kulturu Bifidobacterium lactis 
Lako probavljive 


 

Probajte ih sve, Nestlé sočne, voćne, moćne i lakunoćne žitne pahuljice!

Nestlé Sinlac 250g

Jedine žitne pahuljice na tržištu koje ne sadrže mlijeko, a pripremaju se s vodom. Preporučuju se kod djece sklone alergijama jer su bez mlijeka, laktoze, soje i glutena. Jedinstvena kombinacija riže i rogača. Rogač: niskoalergena mahunarka bogate nutritivne vrijednosti. Riža: idealna prva žitarica jer ne sadrži gluten i lako je probavljiva. Bez dodanog šećera.


 

 

Nestlé kukuruz 160g


 

Najbolji izbor za početak dohrane. Žitne pahuljice neutralnog okusa koje ne sadrže gluten. Pripremaju se s mlijekom. Bez dodanog šećera.


Nestlé riža sa šljivom i marelicom 230g

Žitne pahuljice blagog voćnog okusa, bez glutena. Jednostavna i brza priprema s vodom. Bez dodanog šećera.


Nestlé zob i suhe šljive 250g

Žitne pahuljice bogate prebioticima (vlaknima) za mališane i odrasle koje muči tvrda ili neredovita stolica. Pozitivno djeluju na poticanje rada crijeva. Pripremaju se s mlijekom. Bez dodanog šećera.
Nestlé 5 žitarica i lipa 250g

Žitne pahuljice sa dodatkom lipe, ukusan i hranjiv obrok za miran san. Pripremaju se s mlijekom. Bez dodanog šećera. 

 Nestlé 8 žitarica 250g

Zdrav, hranjiv i ukusan obrok za sve mališane. Bez dodanog šećera, lako probavljive. Pripremaju se s mlijekom i idealne su za pripremu vaših omiljenih recepata. 

 Nestlé keks 250g

Zdrav, hranjiv i ukusan obrok za sve mališane. Bez dodanog šećera, lako probavljive. Jednostavna i brza priprema s vodom.


Nestlé riža s kruškom 230g

 

 Zdrav, hranjiv i ukusan obrok za sve mališane. Bez dodanog šećera, lako probavljive, bez glutena. Jednostavna i brza priprema s vodom.
Nestlé 8 žitarica i kakao 600g

Omiljeni okus bez dodanog šećera. Prirodan izvor vlakana i idealan obrok za sve uzraste. Brza i praktična priprema s mlijekom.


 

 

 

Pročitajte više informacija na sljedećem linku.