Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nescafé Classic

Nescafé Classic

Nescafé Classic je proizveden od vrhunskih, pažljivo biranih, zrna kave podrijetlom iz Brazila, istim postupkom kao i tradicionalna pržena (mljevena) kava koji se nastavlja posebnim postupkom dobivanja granula. Na samom početku, zrna se melju i prže, zatim se zakuhavaju. Na kraju se odstranjuje talog (soc), posebnim tehnološkim postupkom, prskanjem vrućeg zraka izvlači se voda koja ispari i a ostanu granule kave.

Nescafé Classic dostupan je u pojedinačnom pakiranju od 2g te skupnim pakiranjima, vrećici od 20g, 50g, 200g te limenkama od 50g, 100g, 200g i 250g i staklenci od 200g.


Sve počinje uz Nescafé

Nescafé je omiljena marka kave u svijetu u kojoj uživaju pojedinci i obitelji u preko 180 zemalja svijeta. S preko 75 godina iskustva u odabiru, prženju i stvaranju vrhunske kave, nije iznenađenje da se svake sekunde popije preko 5.500 šalica Nescafé kave. Želite li saznati više posjetite:

Nescafé Plan

Od 1960-ih surađujemo s uzgajivačima kave kako bismo im pomogli uzgojiti što kvalitetniju kavu kroz uvođenje naprednih metoda uzgoja. Radimo izravno s više od 170.000 uzgajivača kave svake godine. Podržavajući uzgajivače kave u korištenju odgovornijih uzgojnih metoda osiguravamo da i buduće generacije mogu nastaviti uživati u ukusnim šalicama Nescafé kave.