Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nescafé Dolce Gusto

Nescafé® Dolce Gusto® predstavlja novu premium kolekciju kava

Sanjate o prekooceanskom putovanju života? Zakoračite na čudesan kontinent Južnu Ameriku kroz veličanstveno iskustvo ispijanja novih organskih, single origin kava Nescafé® Dolce Gusto® Espresso Peru, Nescafé® Dolce Gusto® Lungo Colombia i Nescafé® Dolce Gusto® Espresso Honduras.

Naše nove kave okrunjene su vrhunskim svojstvima i okusima. Sve tri su organske kave.

Da bi se pojedina kava mogla zvati organskom, mora proći strogi postupak certifikacije kojim se provjeravaju sve faze proizvodnje, od sadnje do dolaska kave u ruke potrošača. Nova kolekcija sadrži 100% Arabica kavu.

Iako Arabica raste uglavnom na visokim nadmorskim visinama, najkvalitetnije vrste rastu iznad 1500 metara, gdje su prosječne godišnje temperature niže i konstantnije i plodovi sazrijevaju sporije. To im omogućava da razviju više arome i fine kiseline. S obzirom da ova Arabica dolazi iz uzgoja unutar jednog i poznatog zemljopisnog područja, a ne miješanjem različitih podrijetla i sorta zrna kave naziva se single origin kava.

Nove Nescafé® Dolce Gusto® kave ponosno nove naziv „kava s porijeklom“, a imaju specifičan, prepoznatljiv okus koji je rezultat regije i klimatskih uvjeta u kojima je kava uzgajana. Tako naš espresso Honduras dolazi iz skrivenih tropskih šuma Hondurasa i krase ga fine note meda, crne čokolade i slada. Iz Kolumbije nam dolazi nježan lungo s notom prženog badema i muškatnog oraščića, a ravno s visoravni Perua intenzivni aromatični espresso s notama drveta, sladića, finog ružičastog papra i pupoljaka crnog ribizla.

Odaberite svoju omiljenu kavu s porijeklom. Neprocjenjivi dio svakodnevice.