NESCAFÉ Sensazione Créme

Iznenadite se senzacionalnom kavom koja se ističe svojim baršunastim, punim okusom, finom kremastom pjenicom i neodoljivom aromom. Nova NESCAFÉ Sensazione Créme će sigurno očarati delikatna nepca ljubitelja kave.

NESCAFÉ Sensazione Créme je 100% topiva kava s teksturom praha, kombinacija Robusta i Arabica zrna kave, idealna za konzumaciju tijekom čitavog dana.

NESCAFÉ Senzacione crema dosupna je u staklenkama od 100g i 200g.


Sve počinje uz NESCAFÉ

NESCAFÉ je omiljena marka kave u svijetu, u kojoj uživaju individualci i obitelji u preko 180 zemalja svijeta. Sa preko 75 godina iskustava u odabiru, prženju i stvaranju vrhunske kave, nije iznenađenje da se svake sekunde popije preko 5,500 šalica NESCAFÉ kave. Ukoliko želite saznati više posjetite:

www.nescafe.hr

NESCAFÉ Plan

Od 1960-ih surađujemo s uzgajivačima kave, kako bismo im pomogli da uzgoje što kvalitetniju kavu kroz uvođenje naprednijih metoda uzgoja. Radimo izravno s više od 170,000 uzgajivača kave svake godine. Podržavajući uzgajivače kave u korištenju odgovornijih uzgojnih metoda osiguravamo da i buduće generacije mogu nastaviti uživati u ukusnim šalicama NESCAFÉ kave.