NESCAFÉ Espresso

NESCAFÉ Espresso je jedinstven proizvod koji pruža užitak ispijanja vrhunskog talijanskog espressa bez aparata, uz poznatu espresso pjenu.

NESCAFÉ Espresso  je kava od 100% čiste Arabice, uvijek je spreman oplemeniti Vaš dan snažnim okusom i finom pjenicom. Prepustite se potpunom užitku uz NESCAFÉ Espresso.

Za vrhunsku šalicu „talijanskog“ espressa bez profesionalnih ugostiteljskih aparata: žličicu kave (1,8g) preliti sa 60 ml vruće (ne kipuće, oko 80°C) vode.

Dodati šećer i mlijeko po želji.

NESCAFÉ Espresso dostupan je u staklenci od 100g.

Sve počinje uz NESCAFÉ
NESCAFÉ je omiljena marka kave u svijetu, u kojoj uživaju individualci i obitelji u preko 180 zemalja svijeta. Sa preko 75 godina iskustava u odabiru, prženju i stvaranju vrhunske kave, nije iznenađenje da se svake sekunde popije preko 5,500 šalica NESCAFÉ kave. Ukoliko želite saznati više posjetite https://www.nescafe.hr/                                                                                       

NESCAFÉ Plan
Od 1960-ih surađujemo s uzgajivačima kave, kako bismo im pomogli da uzgoje što kvalitetniju kavu kroz uvođenje naprednijih metoda uzgoja. Radimo izravno s više od 170,000 uzgajivača kave svake godine. Podržavajući uzgajivače kave u korištenju odgovornijih uzgojnih metoda osiguravamo da i buduće generacije mogu nastaviti uživati u ukusnim šalicama NESCAFÉ kave.