Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Classic

NESCAFÉ CLASSIC je omiljena kava na svijetu, a možete je pronaći u skoro svakoj zemlji svijeta. NESCAFÉ je proslavio 75 godišnjicu postojanja. Svake sekunde 5.500 ljudi širom svijeta uživa u okusu NESCAFÉ kave.

NESCAFÉ CLASSIC je proizveden od vrhunskih zrna kave podrijetlom iz Brazila.

NESCAFÉ CLASSIC se dobiva iz pažljivo biranih zrna kave istim postupkom kao i tradicionalna pržena (mljevena) kava koji se nastavlja dalje posebnim postupkom dobivanja granula. Na samom početku, zrna se melju i prže, zatim se zakuhavaju. Na kraju se odstranjuje talog (soc), posebnim tehnološkim postupkom – prskanjem vrućeg zraka izvlači se voda koja ispari i a ostanu granule kave.

 

NESCAFÉ CLASSIC sastoji se od 100% Robusta kave intenzivne arome, snažnog i bogatog okusa kave – idealna receptura za početak vašeg dana. Classic „budi i pokreće“, daje poticaj za odličan početak dana.

 

  

 

NESCAFÉ CLASSIC MILD je kombinacija Robusta i Arabica zrna kave, nježnog okusa s manje gorčine, a snažnog djelovanja. Pogodan za buđenje, ali i  za konzumaciju tijekom cijelog dana.

 

 

 

 

NESCAFÉ CLASSIC STRONG je 100% Robusta kava, snažnijeg okusa i intenzivnije arome od NESCAFÉ CLASSIC kave, dobiven posebnim procesom prženja kave, za one koji vole jaku kavu.

 

 

NESCAFÉ CLASSIC dostupan je u pojedinačnom pakiranju od 2g, te skupnim pakiranjima – vrećici od 75g te limenkama od  100g, 200g i 250g.

NESCAFÉ CLASSIC MILD i STRONG dostupni su u limenkama od 100g i 200g.

NESCAFÉ CLASSIC Bez kofeina

NESCAFÉ CLASSIC Bez kofeina sadrži sve kvalitete Vaše omiljene kave, ali ne sadrži  kofein, što ga čini savršenim za miran završetak dana, a mogu ga piti trudnice i osobe s povišenim krvnim tlakom.

NESCAFÉ CLASSIC Bez kofeina dostupan je u staklenci od 100g.

Za Vašu idealnu šalicu kave (Savjeti za pripremu):
1 žličicu kave (2g) preliti vrućom (ne kipućom, oko 80°C) vodom (150ml). Dodati šećer i mlijeko po želji. 100g limenka dostatna je za 50 šalica vrhunske NESCAFÉ kave.