NESCAFÉ 3IN1

NESCAFÉ 3IN1 idealan je za ljude u pokretu. Priprema se vrlo jednostavno, bilo kada i u bilo kojoj prilici.

Praktično pojedinačno pakiranje omogućuje jednostavnu, uvijek jednaku pripremu te uravnoteženu kombinaciju kave, mliječnog okusa i šećera. Možete izabrati između 7 okusa: Classic, Strong, Macchiato, Brown Sugar i 2IN1 te novih kava sa okusom Vanilije ili Karamele.
 

 

NESCAFÉ 3IN1 Classic

Potraži svoj omiljeni NESCAFÉ 3in1 Classic od sada kremastiji no ikad za još potpuniji užitak u svakom trenutku i dijelu dana! Savršena kombinacija kave, mliječnog okusa i šećera  uvijek i svugdje uz tebe.

 

 

 

 

NESCAFÉ 3IN1 Strong

Za sve one koje vole snažniji okus koji razbuđuje i vraća u dnevni ritam tu je novi NESCAFÉ 3in1 Strong. Od sada kremastiji no ikad za još potpuniji užitak.

 

 

 

 

NESCAFÉ 3IN1 Macchiato

Obožavaš kavu punog mliječnog okusa?  Potraži novi NESCAFÉ 3in1 Macchiato, dobro prihvaćen kod mladih i svih onih koji vole popodnevni blaži okus kave!

 

 

 

 

 

 

NESCAFÉ 3IN1 Brown Sugar

Zaslužuješ nešto posebno? Potraži novi NESCAFÉ 3in1 Brown Sugar posebno nježnog karamel okusa, jedinstvenog na hrvatskom tržištu i prilagođenog suvremenom životnom stilu. 

 

 

 

 

 

NESCAFÉ 2IN1

Tražiš manje sladak okus? Novi NESCAFÉ 2in1 od sada kremastiji no ikad za još potpuniji užitak, idealan za ljude u pokretu, bilo kada i u bilo kojoj prilici.

 

 

 

Isprobajte novitete u NESCAFÉ 3in1 asortimanu!

NESCAFÉ 3IN1 Sweet Vanilla

NESCAFÉ 3in1 Sweet Vanilla oduševit će svakog potrošača balansiranim okusom omiljene NESCAFÉ kave uz dodatak neodoljivog okusa Vanilije. Potrošači su izabrali Vaniliju kao okus koji sjajno nadopunjava okus NESCAFÉ kave i idealan je za za svakodnevna popodnevna druženja i uživanje u novim okusima.  

 

 

 

 

NESCAFÉ 3IN1 Warmy Caramel

NESCAFÉ 3IN1 Warmy Caramel je idealna bogata kombinacija omiljene NESCAFÉ  kave i mirisne karamele. Potrošači su ocijenili Karamelu kao proizvod koji im sjajno nadopunjava potrebu za nečim toplim i slatkim i pristaje okusima na koje su naviknuli.

 

 

 

 

Jednostavna priprema: Istresite sadržaj vrećice u šalicu, prelijte vrućom (nekipućom) vodom i dobro promiješajte.

Za sve kavoljupce naši najprodavaniji proizvodi dostupni su i u vrećicama koje sadrže 10 pojedinačnih komada.