Nescafé hladne kave

S Vama u svakoj avanturi!

Ukusne ledeno hladne mješavine Nescafé kave i mlijeka, uvijek spremne da Vas ekspresno osvježe u uredu, na fakultetu, u gradu ili na putovanju.

Savršeno ledene kave za užitak u pokretu!


Nescafé Black Roast ledena kava, 250 ml

Napitak od topive kave.

Osvježavajuće ukusno ledeno piće s jakim autentičnim okusom tamno pečenih zrna kave, aroma koja razbuđuje u trenu! Uživajte u osvježenju Nescafé Black Roast ledene kave, savršeno uravnoteženog okusa Nescafé kave i mlijeka, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah piti gdje god se nalazili.

Nescafé Latte Macchiato ledena kava, 250 ml

Napitak od topive kave s punomasnim mlijekom.

Osvježavajuće ukusno ledeno piće s finim mliječnim okusom. Nescafé kava pomiješana s još više mlijeka i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah piti gdje god se nalazili.

Nescafé Vanilla ledena kava, 250 ml

Napitak od topive kave s punomasnim mlijekom, okusa vanilije.

Osvježavajuće ukusno ledeno s finim mliječnim okusom vanilije. Nescafé kava pomiješana s mlijekom i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah piti gdje god se nalazili.

Nescafé Cappuccino White ledena kava, 250 ml

Napitak od topive kave s punomasnim mlijekom.

Osvježavajuće ukusno ledeno s finim mliječnim okusom. Nescafé kava pomiješana s mlijekom i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah piti gdje god se nalazili.


Sve počinje uz Nescafé

Nescafé je omiljena marka kave u svijetu u kojoj uživaju pojedinci i obitelji u preko 180 zemalja svijeta. S preko 75 godina iskustva u odabiru, prženju i stvaranju vrhunske kave, nije iznenađenje da se svake sekunde popije preko 5.500 šalica Nescafé kave. Želite li saznati više posjetite:

Nescafé Plan

Od 1960-ih surađujemo s uzgajivačima kave kako bismo im pomogli uzgojiti što kvalitetniju kavu kroz uvođenje naprednih metoda uzgoja. Radimo izravno s više od 170.000 uzgajivača kave svake godine. Podržavajući uzgajivače kave u korištenju odgovornijih uzgojnih metoda osiguravamo da i buduće generacije mogu nastaviti uživati u ukusnim šalicama Nescafé kave.