Hladne kave

S Vama u svakoj avanturi!

Ukusne ledeno hladne mješavine NESCAFÉ kave i mlijeka, uvijek spremne da Vas ekspresno osvježe u uredu, na fakultetu, u gradu ili na putovanju.

Savršeno ledene kave za užitak u pokretu!


NESCAFÉ Black Roast ledena kava, 250 ml

Napitak od topive kave.

Osvježavajuće ukusno ledeno piće s jakim autentičnim okusom tamno pečenih zrna kave, aroma koja razbuđuje u trenu! Uživajte u osvježenju NESCAFÉ Black Roast ledene kave, savršeno uravnoteženog okusa NESCAFÉ kave i mlijeka, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah piti gdje god se nalazili.

NESCAFÉ Latte Macchiato ledena kava, 250 ml

Napitak od topive kave s punomasnim mlijekom.

Osvježavajuće ukusno ledeno piće s finim mliječnim okusom. NESCAFÉ kava pomiješana s još više mlijeka i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah piti gdje god se nalazili.

NESCAFÉ Vanilla ledena kava, 250 ml

Napitak od topive kave s punomasnim mlijekom, okusa vanilije.

Osvježavajuće ukusno ledeno s finim mliječnim okusom vanilije. NESCAFÉ kava pomiješana s mlijekom i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah piti gdje god se nalazili.

NESCAFÉ Cappuccino White ledena kava, 250 ml

Napitak od topive kave s punomasnim mlijekom.

Osvježavajuće ukusno ledeno s finim mliječnim okusom. NESCAFÉ kava pomiješana s mlijekom i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah piti gdje god se nalazili.


Sve počinje uz NESCAFÉ

NESCAFÉ je omiljena marka kave u svijetu, u kojoj uživaju individualci i obitelji u preko 180 zemalja svijeta. Sa preko 75 godina iskustava u odabiru, prženju i stvaranju vrhunske kave, nije iznenađenje da se svake sekunde popije preko 5,500 šalica NESCAFÉ kave. Ukoliko želite saznati više posjetite:

www.nescafe.hr

NESCAFÉ Plan

Od 1960-ih surađujemo s uzgajivačima kave, kako bismo im pomogli da uzgoje što kvalitetniju kavu kroz uvođenje naprednijih metoda uzgoja. Radimo izravno s više od 170,000 uzgajivača kave svake godine. Podržavajući uzgajivače kave u korištenju odgovornijih uzgojnih metoda osiguravamo da i buduće generacije mogu nastaviti uživati u ukusnim šalicama NESCAFÉ kave.