Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maggi ideja za

Proizvodi s oznakom "Maggi ideja za..."  mješavine su nekih od osnovnih začina s dodatkom posebno odabranih aroma i drugih sirovina. Koriste se za pripremu različitih vrsta jela - tradicionalnih ili modernih recepata, u okviru kojih postoje posebno pripremljene mješavine začina poput dodataka za meso, tjesteninu ili ribu.

 

 

 

"Maggi ideja za..." daje vam odgovor na svakodnevno pitanje "Što ću danas kuhati?" i pomaže da jednostavno i brzo pripremite kompletan obrok za cijelu obitelj. Uz pomoć proizvoda "Maggi ideja za..." uspješna priprema jela je zajamčena. Specifična kombinacija začina oplemenit će jelo i dati mu posebnu notu okusa. Pružamo Vam kombinaciju dobro poznatih sastojaka koje poznajete i volite, nudimo raznovrsnost u receptima i jamčimo kvalitetu gotovog kuhanog jela.
Zadovoljstvo naših kupaca je motiv koji nas pokreće da, praćenjem svjetskih trendova, konstantno radimo na unaprjeđenju postojećih i razvoju novih proizvoda.


Proizvodi s oznakom "Maggi ideja za..." su dostupni u pažljivo definiranim gramažama od 30 g do 55 g. U našem asortimanu kulinarskih proizvoda pronaći ćete smjese za pripremu tradicionalnih i modernih jela. Najtraženija tradicionalna jela lako uspijevaju uz dodatke za pripremu gulaša, lovačkih odrezaka, riblje juhe, graha, sarme i punjene paprike. U modernom segmentu smo prepoznati kao lider na tržištu i nudimo recepture za laku pripremu paste Bolognese, Milanese, Carbonara, lasagne ili makarona četiri sira, kao i za pripremu jela s mesom - piletine četiri vrste sira, piletine sa špinatom i piletine sa šampinjonima.