Juhe

Kao početak svakog obiteljskog ručka, MAGGI juhe važan su dio svakodnevne ishrane. Njihove su glavne prednosti brza i laka priprema i zajamčen rezultat. Tvrtka Nestlé potrošačima nudi širok asortiman juha iz vrećice koje dijelimo na bistre juhe, juhe s okruglicama i krem juhe. Razlozi dugogodišnjeg povjerenja naših potrošača su kvaliteta proizvoda, tradicija, inovacije i renovacije u ovoj kategoriji.

Ukusi i preferencije potrošača imaju
važnu ulogu u kreiranju proizvoda, te su bili ključni za razvoj novog i jedinstvenog koncepta „Svijet dobrih sastojaka“. MAGGI juhe sada sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke, poput onih koje mogu pronaći u vlastitom kuhinjskom ormariću.
Naš  je cilj  unaprijediti cijeli kulinarski asortiman do 2020. godine dodavanjem sastojaka koje naši potrošači
poznaju i vole. Povećavamo udio kvalitetnih sastojaka poželjnih u prehrani svakog pojedinca: povrća, grahorica, cjelovitog zrna žitarica, začina, a smanjujemo u proizvodima udio soli, šećera, zasićenih masnih kiselina, te uklanjamo umjetne boje. 

    

MAGGI juhe su dostupne u pažljivo definiranim gramažama od 39 g do 87 g. Kao lider na tržištu imamo odgovornost i obvezu stalnog inoviranja u proizvode kako bismo našim potrošačima olakšali pripremu jela, a obrok učinili još ukusnijim i zdravijim. Za sada smo na tržištu prisutni s bistrim juhama, juhama s okruglicama krem juhama.