Fitness žitne pločice

Uživajte u Nestlé FITNESS žitnoj pločici, ukusnom i hranjivom snacku!
Životni stil promijenio se kroz godine, a s njime i ritam prehrane, koji se prilagodio naglom razvoju užurbanog  načina života. Zaneseni obavezama i „prekratkim“ danom, često ne stignemo niti pomisliti na hranu.

Kako bismo omogućili uravnoteženi unos hranjivih tvari i dobili potrebnu količinu energije, preporuča se obroke podijeliti na tri glavna i dva međuobroka. Na taj način unosimo dovoljno energije u organizam i omogućavamo dulji osjećaj sitosti, što finalno dovodi do maksimalne radne sposobnosti.

Jednako kao doručak, tako je važan i međuobrok koji umiruje želudac i potiskuje osjećaj gladi te pomaže tijelu da izdrži do glavnog obroka. Za međuobrok potrebno je samo nekoliko minuta, a kratki predah i obnova energije pruža kvalitetniji ostatak dana.

I zato svaki dan odvojite par minuta vremena za mali zalogaj i uživajte u Nestlé FITNESS žitnim pločicama koje su ukusan i hranjiv međuobrok, bilo kada i bilo gdje. Možete ih spremiti u svaku torbu, gricnuti dok ste u uredu ili vani sa svojim prijateljima… gdje god poželite.

Probajte svih 5 slasnih okusa Nestlé FITNESS žitnih pločica:
• Nestlé FITNESS žitna pločica s čokoladom, s dodatkom vitamina i minerala


• Nestlé FITNESS DUO žitna pločica s čokoladom i okusom vanilije, s dodatkom vitamina i minerala


• Nestlé FITNESS žitna pločica s kakao keksima i komadićima bijele čokolade, s dodatkom vitamina i minerala


• Nestlé FITNESS žitna pločica s mliječnom čokoladom i okusom lješnjaka, s dodatkom vitamina i minerala


• Nestlé FITNESS žitna pločica s jagodama, s dodatkom vitamina i mineralaPosjetite nas na Facebook fan page Nestlé Fitness žitarice!

Više informacija potražite na: www.nestle-fitness.com/hr/