Nove kave za vruće ljetne dane – NESCAFÉ 3u1 Frappe i NESCAFÉ 3u1 kokos

To Press Releases listruj 25, 2017

Toplo vrijeme donosi potrebu za čestim rashlađivanjem omiljenim napicima, a mnogima je to upravo NESCAFÉ. Istraživanje o navikama ispijanja hladne kave, koje je provela kompanija Nestlé*, pokazalo je da čak 60 posto ispitanika kavu NESCAFÉ Classic 3u1, odnosno 2u1, ocjenjuje kao brend za koji se najradije opredjeljuje. Prema istom istraživanju, potrošači vole piti hladnu kavu – njih čak 53 posto ističe kako od 10 šalica kave popije najmanje tri hladne.

Vrućine nas ne sprečavaju da uživamo u kavi – gotovo 60 posto ispitanika konzumira istu količinu ovog napitka tijekom ljetnih mjeseci kao i za vrijeme drugih godišnjih doba. To pokazuje kako je kava u kombinaciji s lijepim vremenom pun pogodak, neovisno je riječ o toplim ili hladnim okusima.

Upravo je zato za sve ljubitelje hladnih kava kao i one koji uživaju u egzotičnim varijantama, Nestlé pripremio pravo osvježenje u obliku NESCAFÉ 3u1 Frappea. Riječ je o hladnom napitku koji je savršen za predah u vrućim mjesecima, a koji se može pripremiti za svega par minuta. Varijacije su beskrajne, pa se u Frappe može dodati kockica leda ili šlag, a za pravi doživljaj može ga se kombinirati sa sladoledom omiljenog okusa.

Dodatno, za sve one kojima su novi okusi izazov, tu je kava NESCAFÉ 3u1 kokos. Tropska aroma kokosa u hladnoj varijanti kao stvorena je za uživanje, a NESCAFÉ je uvijek tu da vas podrži novim idejama.

*Istraživanje pod nazivom „Coffee – Cold Consumption“ provedeno je u kolovozu 2016. godine za potrebe kompanije Nestlé Adriatic, a proveo ga je GfK.